На главную   Map   Контакты          
 
 
   
 
Tervetuloa mökkimme "Keloviitonen" verkkosivuille.
   
 
 
 

 

 

 

счетчик посещений  

 
 
 
Suomen lapin ainutlaatuinen luonto tarjoaa kaikkina vuodenaikoina unohtumattomia elämyksiä mökillämme. Etäisyys kaupunkien ja hotellien ahtauteen ja liikenteen vilinään tarjoaa mahdollisuuden rentoutua luonnon ääressä.  
 
  Mökkimme Keloviitonen sijaitsee rauhallisella paikalla lähellä Pyhätunturia. Lähellä virtaa Pyhäjoki, mitä pitkin pääsee soutaen muutamassa minuutissa Kemijoelle. Molemmat joet ovat kalaisia, joten tarjoamme vieraillemme soutuveneen ja peruskalastusvälineet käyttöön. Kalastit sitten kesällä tai talvella, voit savustaa tai vaikkapa grillata tuoreen kalastussaaliin mökillä.    
 

Syksyllä ruskan väreistä nauttiminen ja sienimetsällä kulku ovat oivaa rentoutusta arjen keskellä. Talvisaikaan läheisen Pyhtunturin kaikki palvelut ovat vartin päässä autoillen. Murtomaahiihtoon on latu mökin vieressä, paikallisoppaamme tekee myös latuja toivomuksesta. Talvisaikaan, pakkasella voit nauttia revontulista mökkimme terassillta. Kesällä, lapin valkoiset yöt ovat unohtumattomia. Grillaaminen ja itse pyydystetyn kalan valmistus ovat ehdottomasti suosituimpia ajanviettotapoja mökkimme pihalla.

Tarvittaessa, paikallisoppaamme on apuna käytännön asioissa ja paikallistiedonlähteenä.

 
 
Tervetuloa Keloviitoseen